Kolekce

Kolekce jsou tématické mini série vytvořené s mimořádnou pečlivostí a také pro radost. Věřím, že si z mojí nabídky bižuterie vyberete.
Úno 01

PASTEL

V pastelové kolekci jsou výrobky v jemných odstínech růžové a mátové barvy, také béžové a zlaté. Jsou v ní geometrické náušnice, klíčenky a náramky s hravými přívěsky. Na své si přijou milovnice módních a hravých doplňků.

Třepotání motýlích křídel. Jemná a veselá, pestrá a hravá, dětsky bezstarostná jako láska. To je únorová motýlí kolekce 💙🧡💚 Přívěsky z českých korálků ve tvaru motýlka opravdu jinde nenajdete.

Sport a umění na úpatí Lužických hor je téma sezónní kolekce:

Pro 27

LAVENDER

Kolekci dominují fialové a jemně zelené odstiny. Použité materiály jsou především České rokajlové perličky, broušené korálky s pokovem a voskované perle. Mezerniky jsou v odstínu stříbrné, měďi, starozlata a rose-gold.

Před dvaceti lety jsem byla na svatební cestě v Paříži. Procházeli jsme se podél břehu řeky Sieny, kterou lemovaly prodejní stánky se starožitnostmi. Mám hrozně ráda to slovo " Bleší trh " . Padla mi tu do oka titulní stránka prvního vydání módního časopisu francouzské Elle.

Jak propojit techniku seberozvoje a výtvarného umění? Vite, že pomocí základních principů tvůrčí činnosti získáte sebejistotu v dalších oblastech vašeho života ?

Milí čtenáři hlásím se z lázeňského města z hotelu na okraji Karlových Varů, z místa kde do lesa je blíž než do centra. Ozývám se v mezinárodní den diabetu 14.11 a hned se dozvite jak to spolu souvisí.

Zář 18

Pralinky

Máme sladkou novinku. 🍮 Dárkové balení VOŇAVÉ KRÁSY
S náramkem na podporu sebedůvěry 🛀 a kreativity.

Jemná, světlounce zelená barvička, taková decentní a přitom svěží. Je jako návrat ke kořenům, ze kterých vyrůstá nový život. Taková je čarovná noc plná snění, taková je síla bylin.

V této kategorii se zaměřuji na růžovou barvou. Najdete v ní hlavně dámské náramky inspirované květy růží a drobnosti v růžových odstínech.