Kolekce

Kolekce jsou tématické mini série vytvořené s mimořádnou pečlivostí a také pro radost. Věřím, že si z mojí nabídky bižuterie vyberete.

Letní Mini náramky mě hrozně baví a nemohu je přestat vyrábět. Jsou tak jednoduché a na ruce skvěle vypadají. Jeden prostě nestačí, čím víc jich na ruce mám tím lépe vyniknou.

Inspirace pomýjivou krásou letní květeny a návod na kytičku z mačkaných korálků

Člověk míní a život mění. Přesně před rokem touhle dobou se mi změnil život. Změnil se život celé rodiny a hlavně život našeho mladšího syna.

Na výrobu náramků na paměťovém drátku nebudete potřebovat žádné zapínání ani speciální komponenty, jen kleště.

Chcete svým návštěvníkům a zákazníkům zpestřit stávající nabídku ? Vybíráte si své dodavatele pečlivě a preferujete místní značky ? Hledáte pro spolupráci nového dodavatele ?

Korálkový průvodce nákupem základního vybavení a pomůcek nejen pro pokročilé. Korálky navlékáme na různé druhy návlekového materiálu:

Na sklonku roku 2021 vznikla kolekce tří dárkových balíčků inspirovaných podzimní přírodou pomezí Lužicko Žitavských hor s názvem Voňavá krása.

Také vám poslední dobou přijde, že všechno tak rychle utíká? Že, čtvrtek je vlastně malý pátek a neděle už dávno není o tom, že by se nemělo nic dělat. A také se vám zdá, že měsíc lásky květen, začíná každý rok už v únoru?